Biografie

Născut la Botoșani, pe 2 noiembrie 1968. Licențiat al Universității Naționale de Muzică București, promoția 1997. S-a format sub îndrumarea unor mari maeștri: baritonul Dan Iordăchescu, soprana Marina Mirea, regizorul Hero Lupescu, compozitorul Sorin Vulcu, actrița Monica Mihăescu.
Este câștigător al Marelui Trofeu „Crizantema de Aur” – Târgoviște, în anul 1989, la cea de-a 22-a ediție a prestigiosului festival de romanțe. Aici l-a cunoscut pe extraordinarul pianist și compozitor Dan Mizrahy care, alături de soția acestuia, Cecilia Mizrahy, profesoară de canto, i-au schimbat destinul, îndrumându-i primii pași în studiul muzicii.
Din toamna anului 1997, este angajat al Operei Brașov, unde interpretează nu mai puțin de 50 de roluri în spectacole de operă, operetă, balet și spectacole pentru copii, alături de colectivul acestei instituții.
Realizează numeroase turnee alături de Opera Brașov în Germania, Franța, Italia, Elveția, Danemarca, Norvegia, Austria, Spania.
În 2001 fondează Corul de Copii „Unison” alături de care a fost până în anul 2014.Din toamna anului 2015 se reîntoarce la prima lui dragoste ,,Romanța,,